/ Executive Økonomisk Online – Hvad kan vi forvente af 2024, og hvordan vil det påvirke ejendomsmarkedet?

Executive Økonomisk Online – Hvad kan vi forvente af 2024, og hvordan vil det påvirke ejendomsmarkedet?

Foto: iStock, Westersoe

Om webinaret


I samarbejde med Realkredit Danmark har vi fornøjelsen at invitere til årets første Executive Økonomisk Online Briefing

“Hvad kan vi forvente af 2024, og hvordan vil det påvirke ejendomsmarkedet?”

TILMELD DIG VIA DETTE LINK DIREKTE HOS DANSKE BANK

Der er fortsat mørke skyer i horisonten i form af stor geopolitisk uro, krig i Europa og renter på et højere niveau, end der har været i en årrække. Antallet af ejendomstransaktioner er faldet markant, og vi har også henover efteråret set afkastniveauer bevæge sig opad. Så hvad byder 2024 os på? Kan vi forvente at renten falder? Vil der komme mere gang i transaktionsmarkedet? Og er der andre forhold, som kan påvirke ejendomsmarkedet?

Chefanalytiker i Realkredit Danmark Mark Gibson vil hjælpe med klarsyn og guide os godt igennem et bredt udsnit af de emner, som optager os alle i disse tider. Udover en økonomisk vejrudsigt, vil Mark komme med sit bud på både renteudvikling, byggeomkostninger og hvordan vi kan forvente, at segmenterne boligudlejning, kontor og retail udvikler sig.

Overvejer du at omlægge dine lån, eller skal du snarligt refinansiere, vil du efter denne briefing have et bedre billede af hvilke alternativer, du skal kigge mod.

Briefingen finder sted tirsdag d. 9. januar fra kl. 9.00 – 9.45 og afholdes som webinar. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål på mødet. 

Vigtig info! 
Tilmelding skal ske på Danske Banks hjemmeside via dette link, og det står derfor på denne side som om, at der er lukket for tilmelding.

Ved tilmelding modtager du en bekræftelse på deltagelse samt link til mødet.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Realkredit Danmark, Danske Bank & EjendomDanmark

Der er pt. ingen kurser åbne for tilmelding