/ TemaTorsdag: Kan teknologi skabe merværdi gennem bæredygtig drift og vedligehold?

TemaTorsdag: Kan teknologi skabe merværdi gennem bæredygtig drift og vedligehold?

På årets sidste udgave af TemaTorsdag kan du få inspiration til, hvordan nye teknologiske produkter i dag kan gøre ejendomme og udlejningen grønnere.

Det byggede miljø står overfor betydelige bæredygtighedsudfordringer. Men det findes mange eksempler på at imødegå med håndgribelige digitale løsninger.

På webinaret vil du blive præsenteret for to af markedets nye startups Upsite og A:Gain, som hver især er med til at sætte et grønt aftryk på drift, vedligehold og udvikling af ejendomme gennem automatiserede vedligeholdelsesplaner og genanvendelsen af materialer.

A:gain reducerer bygge- og anlægssektorens miljøaftryk ved at upcycle cirkulære byggemateriale og interiør i storskala. Thomas Nygaard Hamann  (CEO) giver dig et indblik i, hvordan det kan være med til at reducere miljøaftrykket i din ejendomsportefølje eller byggeprojekt. .

Upsite er en digital service, der effektiviserer ejendomsdriften og skaber grundlag for bæredygtige beslutninger. Søren Schødt (Founder) fortæller om, hvordan hvorledes Upsite som nogle af de første i branchen er med til at kombinere AI og Machine Learning af ejendomsdata i vedligeholdelsesplaner giver brugerne en stærk mulighed for at bidrage til den grønne omstilling. 

Begge virksomheder var nomineret til EJENDOM2023 i kategorierne ‘Årets bæredygtighedspris’ og ‘Årets mest nytænkende virksomhed’.

Praktisk info

  • TemaTorsdag foregår som webinar.
  • Det er gratis for alle medlemmer af EjendomDanmark at deltage i TemaTorsdag.
  • Du vil modtage et teamslink på mail senest dagen før.

Der er pt. ingen kurser åbne for tilmelding