/ Medlem / Bliv medlem

Bliv medlem

EjendomDanmark er brancheorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Vi tilbyder rådgivning, netværk og brugbar viden.

Som medlem af EjendomDanmark bliver du en del af en stærk organisation. Vi er branchens stemme på både den faglige og den politiske front. Dit medlemskab er i høj grad en opbakning til det arbejde, som EjendomDanmark gør for branchen. Samtidig opnår du en lang række medlemsfordele til gavn for både din virksomhed og dine medarbejdere.

EjendomDanmark har medlemskaber tilpasset de forskellige typer af virksomheder i ejendomsbranchen. Du kan se mere herunder, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. 

Medlemsfordele

Som ejer- og administrator-medlem kan du få hjælp fra vores juridiske rådgivning, hvor en række juridiske eksperter kan rådgive dig i spørgsmål inden for boligleje-, erhvervsleje-, og foreningsret. Rådgivningen er gratis for medlemmer.

Få minimum 20% rabat når du deltager på et kursus, tager uddannelse eller er til arrangementer gennem EjendomDanmark.

Som medlem får du altid rabat på:

  • Blanketter og kontakter
  • Arrangementer
  • Publikationer
  • Online blanketmodul
  • ED-Lovportal
  • Grundejernes Domssamling

Som medlem får du tilsendt magasinet Ejendom fire gange om året.

EjendomJura udgives fire gange årligt og er et onlinemagasin – magasinet er kun for medlemmer af EjendomDanmark.

Derudover kan du som medlem vælge at modtage Nyt fra Pressen. Nyt fra Pressen udkommer hver morgen og er et online nyhedsbrev, der samler dagens vigtigste nyheder fra ejendomsbranchen.

Som medlem får du fuld adgang til hele ejd.dk. Du får dermed adgang til en omfattende vidensbank med juridiske vejledninger, statistikker, analyser og meget mere.

Foreningsmedlemmer

En grundejerforening kan forpligte sig til at indmelde alle sine medlemmer i  EjendomDanmark. En lokal grundejerforening kan optages som medlem af EjendomDanmark. Disse former for medlemskab betegnes som foreningsmedlemskaber.

Foreningsmedlemmer (medlem via grundejerforening) betaler 580 kr. i kontingent i 2023.

Gratis rådgivning

Foreningsmedlemmer, der er medlem via en grundejerforening, kan ringe til juridisk rådgivning om fredagen.

Vil du vide mere om EjendomDanmark?

Vi er ejendomsbranchen stemme både i den offentlige debat og på Christiansborg. Som del af EjendomDanmark er du med til at præge de rammer, som branchen arbejder under.

Læs mere om os her