/ Nyheder / Adm. direktør i EjendomDanmark lander nyt topjob

Adm. direktør i EjendomDanmark lander nyt topjob

Efter fire år på posten og gennemførelsen af en større turnaround i organisationen skifter EjendomDanmarks adm. direktør, Jannick Nytoft, til HORESTA. Et tab for EjendomDanmark, siger organisationens bestyrelsesformand.

Af

Jannick Nytoft har fået nyt job som adm. direktør i Horesta. Han stopper derfor i EjendomDanmark ved årets udgang. Foto: EjendomDanmark

EjendomDanmark skal finde en ny frontfigur, når Jannick Nytoft i begyndelsen af næste år tiltræder som ny adm. direktør i branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer, HORESTA.

Bestyrelsesformanden i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen, takker for en stor indsats.

”Vi har været igennem en større transformation de seneste fire år. EjendomDanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer. Den bevægelse er ikke mindst Jannick ansvarlig for, og det skylder vi ham tak for,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Bestyrelsesformanden peger på, at EjendomDanmark i perioden har fået ny identitet, retning og har markeret sig konstruktivt i mediebilledet i en tid, hvor der har været mange politiske udfordringer på ejendoms- og boligområdet. Samtidig er der sat et stærkt hold af medarbejdere i huset.

Også Jannick Nytoft har været glad for perioden i EjendomDanmark.

”Det har været spændende og en stor fornøjelse at arbejde sammen med både medarbejdere og medlemmer. Vi har sammen flyttet organisationen et nyt og bedre sted hen, og derfor synes jeg også, at det er det rigtige tidspunkt, når et superspændende tilbud samtidig dukkede op,” siger Jannick Nytoft.

Jannick Nytoft bliver i EjendomDanmark til årets udgang. Arbejdet med at finde en ny, stærk adm. direktør til EjendomDanmark sættes nu i gang.