/ Nyheder / EjendomDanmarks formand skal stå i spidsen for nyt ejendomsforvaltningsselskab

EjendomDanmarks formand skal stå i spidsen for nyt ejendomsforvaltningsselskab

PKA opretter et nyt selskab, der skal stå for forvaltningen af pensionskassens 260 direkte, ejede danske ejendomme. Selskabet får navnet PKA Ejendomme, og Henrik Dahl Jeppesen, der er formand for EjendomDanmark, tiltræder som administrerende direktør.

Af

EjendomDanmarks formand Henrik Dahl Jeppesen får nyt job. Foto: Presse

EjendomDanmarks bestyrelsesformand siden 2018 har fået nyt job. Det er hos PKA, hvor der oprettes et nyt ejendomsforvaltningsselskab.

Henrik Dahl Jeppesen, der her mere end 25 års erfaring fra ejendomsbranchen, tiltræder sin nye stilling den 1. februar 2023: 

”Jeg glæder mig virkelig til samarbejdet med PKA, som jeg kender gennem rigtig mange år. PKA har nogle værdier, der virkelig tiltaler mig. Det er præcis en ledelsesmæssig udfordring som denne jeg brændende ønskede mig, nemlig at bygge en ny virksomhed op og fokusere på at drive en spændende ejendomsportefølje. Og så ser jeg frem til samarbejdet med vores to ejendomsadministrationsselskaber, DEAS og NewSec,” siger Henrik Dahl Jeppesen selv om jobskiftet. 

Om PKA Ejendomme

Ejendomsdirektør i PKA Nikolaj Stampe fortæller, at man med det nye selskab vil sætte mere fokus på PKA’s værdier i ejendomsforvaltningen.

”Vi ønsker at skabe en model, hvor vi i højere grad selv står for de mest værdiskabende områder af forvaltningen. Med PKA Ejendomme kommer vi tættere på ejendommene og vores lejere, og vi kan tage et større ansvar for den løbende servicering af dem. Samtidig kan vi sikre, at vores ejendomme bliver ved med at udvikle sig med fokus på grøn omstilling og social ansvarlighed,” fortæller Nikolaj Stampe.

Det nye PKA Ejendomme får direkte reference til PKA’s investeringsafdeling.

PKA’s gode samarbejde med de eksisterende partnere DEAS og NewSec bliver videreført, så de fortsat kommer til at stå for ejendomsadministrationen af PKA’s ejendomme.

Det sker