/ Nyheder / Et nyt samlingspunkt for branchen

Et nyt samlingspunkt for branchen

Networking, vidensdeling og inspiration. Flere vigtige emner som digitalisering og international investering står på dagsordenen, når en ny konference ser dagens lys i oktober.

Af

Foto: Jens Rosenfeldt/ EjendomDanmark

Stadig flere møder er rykket fra Teams tilbage til kontorernes mødelokaler. Og webinarernes totale dominans brydes nu også af fysiske arrangementer. Det sidste sker også i oktober, hvor EjendomDanmark har inviteret branchen til topmødet EJENDOM2021.

Her skal de vigtigste temaer vendes – både blandt deltagerne selv og ved oplægsholdere og debattører på scenerne.

”Vi har som branche brug for at mødes igen. Vi er midt i en tid, hvor boliger, byudvikling og sammenhængskraft står højere på politikernes dagsorden, end det har gjort i mange år. Derfor er det vigtigt, at vi finder fælles ideer, fodslag og deler viden,” siger formand Henrik Dahl Jeppesen, EjendomDanmark.

Han påpeger, at der også er et kommunalvalg på trapperne. Her vil dagsordenen i de store byer – og særligt København – med al sandsynlighed indeholde en del debat om almene boliger, billige boliger og dermed også de private udlejningsboliger.

”Derfor er jeg også rigtig glad for, at Sophie Hæstorp Andersen kommer til EJENDOM2021. Hun er Socialdemokratiets spidskandidat, og hun er derfor et bud på en ny overborgmester i København. Til konferencen er vi blot uger fra kommunalvalget, og derfor er det vigtigt, at vi som branche ved, hvad hun gerne vil med vores hovedstad – og hvor vi kan byde ind,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

International erfaring

Perspektivet løftes også, og derfor er der inviteret flere hovednavne fra udlandet, der kan være med til at give et internationalt perspektiv på branchen:

”Vi er rigtig godt med i Danmark, men vi kan også lære meget af udlandet. Der er forskel på de forskellige landes markeder, og det kan være sundt med andre øjne på det at investere i ejendomme. Jeg er derfor glad for, at vi har flere oplægsholdere med et perspektiv, der ikke er bundet til de enkelte lande,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

To af talerne er CEO for Colliers International i Storbritannien og Irland, Tony Horrell, og Managing Partner hos tyske ECE Real Estate Partners, Dr. Volker Kraft.

”Jeg er rigtig glad for, at vi på dagen kan byde velkommen til så interessante, internationale aktører. Tony har en unik viden om ejendomsinvestering på tværs af landegrænser, som vi alle kan lære meget af,” siger Henrik Dahl Jeppesen. ”ECE Real Estate Partners har en markant og spændende portefølje, og jeg er sikker på, at alle vil kunne finde meget inspiration i at høre Dr. Volker Krafts take på branchen i et internationalt perspektiv.”

EJENDOM2021 løber af stablen den 26. oktober i Tivoli Congress Center i København.

Kom på kursus