/ Nyheder / Et væld af gratis informationsmøder

Et væld af gratis informationsmøder

Glemt er de dage, hvor man skulle sidde hjemme. Verden er åben, og du har i de kommende uger mange muligheder for at deltage i gratis møder fra EjendomDanmark – både fysiske og digitale.

Af

Forhåbentlig er er luft i kalenderen. For i de kommende uger er der et væld af gratis fyraftensmøder, informationsmøder og sågar et matchmøde, hvor der er mulighed for at få ny viden – og måske endog en kommende medarbejder. 

Informationsmøde om minor in real estate, MBD

Den 1. juni holder EjendomDanmark og CBS informationsmøde om den nye minor in real estate, MBD.

Tilmeld dig her.

Bæredygtighed i realkreditvurderingen

Ejendomsbranchen står over for en stor opgave, når målsætningen om et klimaneutralt EU skal nås i 2050. Et ikke ubetydeligt middel er EU’s klimalov, og den nødvendiggør en omfattende omstilling. Men hvor er lovgivningen egentlig henne lige nu? Hvilken betydning har det for branchen – i dag og på sigt? Og hvad betyder det for finansieringen af fast ejendom?

Det kan du få svar på, når EjendomDanmark den 2. juni afholder fyraftensmøde. Du kan deltage digitalt eller fysisk.

Tilmeld dig her.

Den nye lejelov

Hør om den nye lejelov, når EjendomDanmark inviterer til fyraftensmøde onsdag den 8. juni i Alm. Brands lokaler i København.

Tilmeld dig her

Mød din næste medarbejder 

Den 13. juni kl. 15.00 inviterer EjendomDanmark til matcharrangement, hvor du får mulighed for at møde 20-30 top motiverede kandidater, der gerne vil have en karriere som ejendomsadministrator. Deltagerne er i gang med et omskolingsforløb. 

Tilmeld dig her.

Gratis møde på Bornholm 

Som optakt til årets Folkemøde inviterer Bornholms Grundejerforening og EjendomDanmark onsdag den 15. juni kl. 17.00-18.30 til et fyraftensmøde i Allinge med efterfølgende middag.

Tilmeld dig her.

Ladestandere i andels- og ejerforeninger

I takt med den grønne omstilling vælger flere og flere i dag en elbil eller en plugin hybridbil – og derfor stiger behovet for ladestandere. Dette gør sig også gældende i flere af landets andelsbolig- og ejerforeninger, men giver også udfordringer.

Den 21. juni er der fyraftensmøde om emnet. Du kan deltage digitalt eller fysisk.

Tilmeld dig her.

Det sker