/ Nyheder / Flere certificerede ejendomsinvestorer til branchen

Flere certificerede ejendomsinvestorer til branchen

Medarbejdere, der har indsigt i både jura, økonomi og det praktiske i forbindelse med investeringer er en efterspurgt vare i ejendomsbranchen. Derfor var der stor glæde, da EjendomDanmark kunne overrække eksamensbeviser til to dygtige studerende, der netop har klaret uddannelsen som certificeret ejendomsinvestorer på niveau 2.

Af

To nye certificerede ejendomsinvestorer er udklækket

”Uddannelse er pas til fremtiden, for i morgen tilhører dem, der forbereder sig i dag,” – Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark, citerede Malcolm X i sin tale til de studerende, og fortsatte:

”Det er lige præcis det, det går ud på – at få den grundlæggende uddannelse, så vi kan være klar til det, der kommer. I har lært det grundlæggende håndværk og har til eksamen beskæftiget jer med lejekontrakter, finansiering, værdiansættelse og køb og salg – grundstenene, når man arbejder med ejendomme.”

Vigtigt med efteruddannelse

Med en stadigt mere kompleks lovgivning, nye krav og ændrede forventninger er det vigtigere end nogensinde før, at de ansatte i ejendomsbranchen uddannes og efteruddannes. Samtidig vil der blive sat turbo på digitalisering af ejendomme og bæredygtighed – alt sammen noget, der kræver veluddannede medarbejdere i branchen.

”Det bygges kun på ejendomme, hvis fundamentet er i orden. I er fundamentet, der nu kan bygges videre på – blandt andet med emner, der kan få stor betydning i en nær fremtid: Digitalisering og bæredygtighed,” sagde Morten Marott Larsen.

Til lykke til Line Møller Sigsgaard og Mark Safir Nielsen.

Kom på kursus