/ Nyheder / Husk at tilmelde dig landsmødet

Husk at tilmelde dig landsmødet

Det er snart tid til landsmødet 2022. Husk at tilmelde dig, hvis du vil med. Der er oplæg fra Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, en politisk status fra Søs Marie Serup og økonomisk vejrudsigt på programmet.

Af

EjendomDanmark afholder landsmøde i Mogens Dahl Koncertsal. Pressefoto

Et årligt højdepunkt i EjendomDanmark er oppe over. Den 28. april afholder organisationen Landsmødet 2022 for alle medlemmer.

Der er offentliggjort et fyldigt program med både politik og økonomi på dagsordenen – ligesom der skal afholdes generalforsamling og spises frokost. 

Talerne på dagen er oppositionsleder og formand for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, der vil skildre det politiske billede af ejendomsbranchen og -markedet, samt chefanalytiker Mark Maack Gibson, Realkredit Danmark, og politisk kommentator Søs Marie Serup. De vil give henholdsvis en økonomisk vejrudsigt og et indblik i det politiske landskab.

Landsmødet 2022 afholdes i Mogens Dahl Koncertsal i København, den 28. april kl. 11.45-16.00. Fra klokken 16 vil der være mulighed for netværk med vin til. Deltagelse er gratis. Tilmelding er nødvendig.