/ Nyheder / Jannick Nytoft er trukket i arbejdstøjet

Jannick Nytoft er trukket i arbejdstøjet

Jannick Nytoft er netop tiltrådt som administrerende direktør i EjendomsforeningenDanmark. Nyheden om hans skifte fra venture- og kapitalfonde til ejendomme har været kendt siden september, og fredag den 1. december blev skiftet en realitet.

Af

45-årige Jannick Nytoft var i knap ni år administrerende direktør for brancheorganisationen Danish Venture Capital and Private Equity Association (DVCA). Med skiftet til Ejendomsforeningen Danmark træder han ind i en branche, han altid har fundet interessant:

”Ejendomme og ejendomsbranchen er den basale og fysiske infrastruktur, som vi oftest benytter. Langt de fleste har ejendomme inde på livet, uanset om vi tager på arbejde, lægger varer i indkøbskurven i supermarkedet, går i biografen efter arbejde eller er hjemme i vores bolig. Det område synes jeg er interessant at arbejde med, fordi der er en række spændende udfordringer både politisk og kommunikativt, og så er det en branche med en teknisk kompleksitet, der også udfordrer mig”, siger Jannick Nytoft.

Business Ejendomme skrev i sidste uge et portræt af Jannick Nytoft. 

Læs portrættet