/ Nyheder / Jobskifte: Morten Østrup Møller får ny chefpost i P+

Jobskifte: Morten Østrup Møller får ny chefpost i P+

Morten Østrup Møller, juridisk direktør i EjendomDanmark, har takket ja til en flot ny stilling hos pensionskassen P+, hvor han skal være chef for Asset Management.

Af

Juridisk direktør i EjendomDanmark, Morten Østrup Møller, har fået nyt job. Foto: EjendomDanmark

Morten Østrup Møller, juridisk direktør i EjendomDanmark, har takket ja til en flot ny stilling hos pensionskassen P+, hvor han skal være chef for Asset Management. Morten fratræder derfor sin nuværende stilling 31. maj 2020.

”Jeg har haft en rigtig spændende tid i EjendomDanmark, hvor vi blandt andet har formået at tage et stort skridt i forhold til at blive en mere moderne erhvervsorganisation. Det er med et vist vemod, at jeg forlader min post som juridisk direktør, men stillingen i P+ var så spændende et tilbud, at jeg ikke kunne sige nej,” siger Morten Østrup Møller.

EjendomDanmarks bestyrelsesformand, Henrik Dahl Jeppesen, takker Morten for hans store engagement:

”På egne og bestyrelsens vegne vil jeg gerne takke Morten for et stort arbejde –  både på de indre og ydre linjer for ejendomsbranchen. Han efterlader fagligt og ledelsesmæssigt nogle store aftryk, som sætter barren højt for den næste juridiske direktør. Samtidig er jeg glad for, at han bliver i ejendomsbranchen, og i en flot ny stilling”

Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark, udtaler følgende:

”Jeg vil gerne takke Morten for et rigtig godt samarbejde, det store engagement i EjendomDanmark – samt ejendomsbranchen – og hans flotte rolle i udviklingen af vores sekretariat. Morten har været et stærkt omdrejningspunkt for vores juridiske rådgivning med sin lange og stærke erfaring fra ejendomsbranchen, og han har været en solid faglig platform, som vi kommer til at savne i vores arbejde. Der er blandt andet grund til at rose Morten for arbejdet med digitaliseringen af EA-uddannelsen og den utrættelige kamp om § 5,2.”

EjendomDanmark går nu i gang med at lede efter en ny juridisk direktør.