/ Nyheder / Mød din næste medarbejder

Mød din næste medarbejder

28 topmotiverede kandidater er begyndt på et omskolingsforløb til en ny spændende karriere som Property Manager. Den 13. juni kan du møde kandidaterne til et matcharrangement og måske finde din næste medarbejder. Blandt kandidaterne er Rolf Sæmundsson og Adeviye Okutan – begge nyuddannede.

Af

Rolf Sæmundsson og Adeviye Okutan er begge nyuddannede og på jagt efter et job i ejendomsbranchen.

Rolf Sæmundsson har en proffesionsbachelor i offentlig administration. Derudover har han netop taget en kandidat i politik og forvaltning. Adeviye Okutan er også nyuddannet og har en juridisk bachelor. For begge kandidater ville et job i ejendomsbranchen være en spændende vej at gå, fortæller de.

”Kombination af økonomi, jura og kundeservice, synes jeg lyder rigtig spændende, men også alle ad hoc opgaverne. Det virker som om, medarbejderne i branchen har en meget forskelligartet hverdag,” siger Rolf Sæmundsson.

Hvor nogle af kompetencerne allerede sidder på rygmarven, ville et job i ejendomsbranchen også give ham mulighed for at udvikle sig fagligt inden for nye områder. Og det tiltaler ham:

”Jeg har en baggrund inden for offentlig økonomi og har arbejdet i en kommune tidligere. Det har været fedt, men jeg har kun udviklet mine økonomiske evner. Inden for ejendomsadministration er der også mulighed for at udvikle sig inden for et område som fx kommunikation,” siger Rolf Sæmundsson.

Godt klædt på

Adeviye Okutan har via sin juridiske bachelor også allerede nogle af de kompetencer, der efterspørges i branchen.

”Ejendomsbranchen er stor, og der er behov for mange medarbejdere, som hurtigt kan sætte sig ind i ny viden. Jeg føler mig allerede godt klædt på i forhold til den juridiske del.”

Adeviye Okutan håber, at der bliver mulighed for at finde et job i ejendomsbranchen og er spændt på om matcharrangementet åbner døren til hendes fremtidige arbejdsplads.

Tid og sted for matcharrangement

Matcharrangementet finder sted den 13. juni kl. 15.00-17.00 hos EjendomDanmark. Her kan du møde både nuværende og tidligere deltagere på omskolingsforløbet og få en god snak med dem.

Læs mere 

Om omskolingsforløbet

Deltagerne på det seks uger lange omskolingsforløb har enten en akademisk baggrund eller er faglærte. Fælles for dem alle er, de gerne vil have en karriere inden for ejendomsbranchen.

Forløbet er udviklet i samarbejde med Nyledige.dk, HK Hovedstaden, Jobcenter København og Hovedstadens Rekrutteringsservice. Når deltagerne er færdige, har de blandt andet gennemført det første obligatoriske fag på EA-uddannelsen, lejeret I & II, ejendomsinvestering I.