/ Nyheder / Nyt hold certificerede ejendomsinvestorer

Nyt hold certificerede ejendomsinvestorer

Efter veloverståede eksaminer har branchen nu fået flere certificerede ejendomsinvestorer. De har med uddannelsen fået kompetencer, der er stærkt efterspurgte i branchen.

Af

11 studerende har netop bestået deres eksamen og kan nu kalde sig certificeret ejendomsinvestor. Foto: EjendomDanmark

11 dygtige studerende kan nu tilslutte sig den eksklusive skare, der kan kalde sig certificeret ejendomsinvestorer.

For efter en veloverstået eksamen onsdag har de fået overrakt deres eksamensbevis, og med det har de nu også et fysisk symbol på, at de har stort kendskab og indblik til ejendomsinvestering.

“I har tilegnet jer vigtige kompetencer til fremtidens ejendomsbranche. Der er brug for jer, fordi I med certificeringen har en nødvendig indsigt i både jura, økonomi og de byggefaglige aspekter ved investeringer. I kan og bør være stolte af jeres indsats,” lød det fra Jannick Nytoft, ad. direktør i EjendomDanmark ved receptionen efter eksamen. 

Brug for flere

Med en stadigt mere kompleks lovgivning, nye krav og ændrede forventninger er det vigtigere end nogensinde før, at de ansatte i ejendomsbranchen uddannes og efteruddannes. 

Ikke mindst i en tid, hvor der i de kommende år vil være brug for endnu flere hænder. Det kommer også de nye certificerede ejendomsinvestorer til gode: 

”I har spillet jer selv enormt attraktive, men det har også krævet en formidabel indsats. Jeres niveau er højt, og I har nu en vigtig viden, der også vil komme jeres arbejdspladser til gode,” sagde Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark.

De nyuddannede på niveau 1 har mulighed for at fortsætte med niveau 2 af uddannelsen. Den vil gøre dem endnu bedre rustede fagligt – og gøre dem endnu mere værdifulde på arbejdsmarkedet.

Hvem er de nyuddannede certificerede ejendomsinvestorer?

Niveau 1

Frederik Maschke, Plan Arkitekter

Mia Nyman, Spangenberg DEAS A/S

Christian Skagen, Aalborg Boligadm. ApS

Anders Skagen, Aalborg Boligadm. ApS

Karin Kryger Olsen, DEAS A/S

Jacob Goitom, EjendomDanmark

Mark Safir Nielsen, DEAS A/S

Line Møller Sigsgaard, CEJ Ejendomsadministration A/S

Jens Andersen, Fast Ejendom Danmark A/S

Niveau 2

Anders Olsen, Rosenkæret ApS

Tage Bergsbo, DEAS A/S

Kom på kursus