/ Nyheder / På jagt efter en ny medarbejder?

På jagt efter en ny medarbejder?

Det kan være en jungle at skulle søge efter en ny medarbejder, men med EjendomDanmarks nye jobportal har ejendomsbranchen nu mulighed for at flage de mange spændende jobs på én fælles platform.

Af

Der er rift om medarbejderne i ejendomsbranchen. Foto: iStock,seb_ra

Med EjendomDanmarks jobportal har virksomhederne i ejendomsbranchen en ny mulighed for at eksponere sig selv og give jobsøgende indblik i de aktuelle jobmuligheder.

Jobportalen hører med i EjendomDanmarks univers og samtidig en del af siden propertycareers.dk, der giver et indblik i ejendomsbranchens mange karriere- og uddannelsesveje.

Her kan besøgende læse om, hvad jobbet inden for Asset, Property og Facility Management indebærer samt stillinger inden for transaktioner, salg og udlejning og opførsel og konvertering.

Fælles platform

Ejendomsbranchen får brug for flere tusinde medarbejdere de næste ti år, og mange har allerede i dag udfordringer med få rekrutteret den fornødne arbejdskraft. Med en fælles indgang til de forskellige jobs, bliver der sat ekstra spot på de mange spændende muligheder, og det vil være en stor fordel, mener Henrik Dahl Jeppesen, formand for EjendomDanmark.

”Vi kan kun opfordre til, at vores medlemmer benytter sig af muligheden for at flage ledige stillinger og støtter op om dette vigtige, fælles tiltag,” siger han. 

Alsidig og spændende karrierevej

Jobportalen skal samtidig vise, at ejendomsbranchen er en alsidig og spændende karrierevej, hvor bæredygtighed og socialt ansvar spiller en afgørende rolle, uddyber Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark.

”For nysgerrige skal jobportalen sætte to streger under, at der helt konkret er ufattelig mange meningsfulde jobs at få i ejendomsbranchen.” siger han.

Mange fra branchen har allerede valgt at flage deres ledige stillinger – og fundet deres nye medarbejder – via jobportalen.

Se jobportalen