/ Nyheder / Skab værdi i bolig- og erhvervslejekontrakter

Skab værdi i bolig- og erhvervslejekontrakter

Nu skydes den nye uddannelse Property and Asset Management i gang. Et af de første fag, de studerende kan kaste sig over er ’Strukturering og forhandling af lejekontrakter’. De studerende bliver blandt andet klædt på til at optimere aftalevilkårene i lejekontrakter for erhvervs-og boliglejemål og yde en god kunderådgivning. Er du hurtig, giver EjendomDanmark lige nu 20 procents yderligere rabat på faget for medlemmer.

Af

For de hurtigste er der mulighed for at få yderligere 20 procent i rabat. Foto: Morsa Images, iStock

Property and Asset Management er skræddersyet af og til branchen, og klæder de studerende på til at møde fremtidens spændende udfordringer. Uddannelsen er på bachelorniveau, og du kan vælge at gennemføre et fag eller tage hele uddannelsen. Tilmeldingen til de første fag er i fuld gang. 

Et af de første nye fag på uddannelsen er ’Strukturering og forhandling af lejekontrakter.’

Sådan skaber du værdi i lejekontrakterne

Faget tager udgangspunkt i lovgivningen inden for erhvervs- og boliglejemål, og fokus er på værdiskabelsen i lejekontrakterne. 

Den studerende tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer til at kunne optimere aftalevilkårene i forbindelse med indgåelse af lejekontrakter på erhvervs-og boliglejemål og kunne yde en god kunderådgivning.

”Specielt i forbindelse med erhvervslejekontrakten er det formålet, at den studerende bliver i stand til at optimere aftalevilkårene i overensstemmelse med strategien for ejendommen, mens der i forbindelse med boliglejemål i højere grad fokuseres på de almindelige vilkår og potentialet ved fx brandede ejendomme,” forklarer Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark.

Faget tager i øvrigt afsæt i både den gamle og nye boligmasse.

Hvem er uddannelsen Property and Asset Management målrettet?

Hvor EA-uddannelsen henvender sig til ejendomsadministratorer, favner diplomuddannelsen også en række andre fag som asset og investment managers, ejendomsteknikere og -udviklere og kontoransatte vil have glæde af.

De studerende på uddannelsen vil blandt andet runde disciplinerne inden for forvaltning af ejendomme, nemlig køb og salg, byggeteknik, jura, foreninger, PropTech, Data Management og kommunikation samt makroøkonomi.

Bacheloruddannelsen er bygget op af to obligatoriske moduler, en række retningsspecifikke moduler og nogle valgfrie moduler. Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt. Det er op til den enkelte, om man blot ønsker at vælge enkelte fag eller gennemføre hele uddannelsen.

Rabat til de hurtige

Som medlem yder EjendomDanmark lige nu yderligere tilskud til uddannelsesforløbet til de første, der tilmelder sig faget ’Strukturering og forhandling af lejekontrakter.’ De hurtige kan opnå 20 procents rabat oveni medlemsrabatten.

Tilmeld dig her

Kom på kursus