/ Nyheder / Tillykke – seks nye ejendomsinvestorer til branchen

Tillykke – seks nye ejendomsinvestorer til branchen

Et hold certificerede ejendomsinvestorer har bestået uddannelsen på niveau 1. Det blev fejret med champagne og uddeling af eksamensbeviser hos EjendomDanmark.

Af

Ejendomsbranchen har fået seks nye certificerede ejendomsinvestorer

Anspændthed blev afløst af lettelse, da et hold studerende fredag den 25. november endelig fik papir på, at de nu kan kalde sig certificerede ejendomsinvestorer. EjendomDanmarks underdirektør, Morten Marott Larsen, gav dem et par ord med på vejen og slog fast, at videreuddannelse er vigtig selv i krisetider:

“Education is one thing no one can take away from you. Det lyder måske ikke så opløftende, men ejendomsbranchen er som mange andre inde i en turbulent periode. Ejendomsværdierne falder, renten stiger, og man er usikker på, hvad fremtiden bringer,” sagde han og fortsatte:

”Det gode ved ejendomsmarkedet er dog, at trods af krisetider, skal ejendommene stadig passes og plejes. Der er efterspørgsel på kontorlokaler, og butikkerne kører bedre, end de gjorde under corona. Industri og lager er stadigt et varmt marked, og tomgangen på bolig bevæger sig også ned.”

Med uddannelsen er ejendomsinvestorerne godt rustet til at gå fremtiden i møde. EjendomDanmark ønsker dem et stort til lykke.

Her er de nye certificerede ejendomsinvestorer

Alexander Kofoed Johnsen, ALFA Development A/S

Christian Hammershøj Jensen, EjendomDanmark

Daniel Høgh Zacher Kirkegaard, Thedanras ApS

Dannie Rister, Rister Engineering ApS

Emil Larsen, MM Properties

Mia Reilev, Husejerforeningen af 1891

I alt har 35 certificerede ejendomsinvestorer fået papir på deres færdigheder via EjendomDanmarks uddannelse. Otte af dem har ind til videre klaret niveau 2.