/ Nyheder / Værktøjer til hverdagen og engagerede undervisere

Værktøjer til hverdagen og engagerede undervisere

En række studerende har netop klaret eksamen på faget Ejendomshandel og forvaltning på EjendomDanmarks nye uddannelse Property and Asset Management. Undervisningen har givet dem nogle brugbare værktøjer, de kan anvende i hverdagen, fortæller to studerende.

Af

Via undervisningen har Christina Siegenfeldt Perera fået nogle redskaber, hun kan bruge i det daglige. Foto: Privat

Hvilke aspekter er relevante i relation til køb, forvaltning og salg af investeringsejendomme? Det har et hold studerende via faget ‘Ejendomshandel og forvaltning’ fået indsigt i. Her er de juridiske, tekniske og økonomiske elementer af en handel blevet gennemgået.

Klædt på

Rebecca Andersen, ejendomsadministrator hos CEJ, og Christina Siegenfeldt Perera, indkøbs- og ejendomsansvarlig hos Gran Recovery and Health, er begge blevet klædt bedre på til de opgaver, de møder i hverdagen, mener de.

”Til daglig arbejder jeg blandt andet med en udenlandsk kapitalfond, og her kan jeg relatere rigtig meget til det, vi har lært i undervisningen. Jeg har fået en større forståelse og et bedre indblik i, hvad det er, vores kunder efterspørger og ønsker, når vi får en ejendom ind. Ved at tage faget er jeg blevet klædt meget bedre på i forhold til at kunne samarbejde med kunden,” siger Rebecca Andersen.

Også Christina Siegenfeldt Perera har fået nogle redskaber, hun kan bruge i det daglige.

”Vi har lært om asset handleplaner, som vi er begyndt at bruge på vores ejendomme, og vi kigger nu også på, hvilken ejendomsstrategier, vi vil anvende til at købe ejendomme ind efter. Og så har jeg fået mere viden om, hvordan vi kan lægge en strategi for at optimere ejendommene,” siger hun.

Engagerede undervisere

På faget Ejendomshandel og forvaltning har undervisningen været digital. Det har haft sine fordele, mener de studerende.

”Den digitale undervisning har gjort, at vi har kunnet gense videoerne. Det giver nogle gange en større forståelse at få dele af undervisningen repeteret,” siger Christina Siegenfeldt Perera.

Rebecca Andersen sætter pris på fleksibiliteten, og at hun ikke skal bruge tid på transport for at komme til undervisningen. Generelt er begge studerende tilfredse med undervisningen.

”Lærerne er engagerede, og det er tydeligt at mærke, at de brænder for det, de underviser om. At de tager eksempler ind fra hverdagen, kan jeg også rigtig godt lide,” siger Christina Siegenfeldt Perera.

Til efteråret venter en række nye, spændende fag, som begge studerende enten allerede er tilmeldt eller overvejer at tilmelde sig.

Læs om fagene på EjendomDanmarks uddannelse Property and Asset Management.

Lær mere