/ Nyheder / Vil du være med i Ejendomsforeningen Danmarks ungeudvalg?

Vil du være med i Ejendomsforeningen Danmarks ungeudvalg?

Ejendomsforeningen Danmark søger medlemmer til et nyoprettet ungeudvalg, der skal være med til at synliggøre ejendomsadministrator-branchen som en attraktiv karrierevej for yngre medarbejdere.

Af

Studerende der læser. Foto: Alexis Brown, Unsplash

Ungeudvalget skal derfor idéudvikle tiltag der for eksempel kan øge kendskabet til branchen og dermed tiltrække flere yngre medarbejdere.

Opgaverne i udvalget vil være at deltage i to til fire møder om året i København. Herudover vil komme en række ad hoc opgaver, som for eksempel at deltage i karrieredage og holde oplæg for studerende på landets erhvervsakademier.

For at blive medlem af ungeudvalget skal du:

  • være under 30 år
  • arbejde i en virksomhed, der er medlem af Ejendomsforeningen Danmark
  • arbejde med bolig-, erhvervs- eller foreningsadministration – eller en kombination


Vi søger så stor geografisk spredning som muligt i sammensætning af udvalgets medlemmer, så uanset hvor i Danmark du er ansat, kan du søge om at komme med.

Udvalget skal i første omgang bestå af ti medlemmer med mulighed for at øge antallet af medlemmer på sigt.

Ungeudvalget oprettes organisatorisk som et underudvalg til Ejendomsforeningen Danmarks uddannelsesudvalg og tildeles derfor også en plads her. 

 

Sådan kommer du med

Send en mail til kursus@ejendomsforeningen.dk, hvor du skriver hvor gammel du er og hvilke opgaver du varetager i dag. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Det sker