/ Rådgivning / Analyser

Analyser

Teknologi, lovgivning, økonomi og samfund. EjendomDanmark udarbejder løbende analyser af mange forskellige aspekter af samfundets udvikling i relation til ejendomsbranchen. De er et vigtigt værktøj til at forstå nutidens udfordringer i branchen og finde fremtidens svar.

EjendomDanmark udarbejder løbende analyser, og de bygger altid på viden, fakta og gennemskuelige forudsætninger. Det giver mulighed for at sammenligne parametre og styrker samtidigt både organisationens og branchens troværdighed.

EendomDanmark skelner mellem analyse og holdninger. Analyserne er i mange tilfælde datadrevne, hvilket giver nye muligheder for at sammenligne og blive klogere.

Branchens stemme

EjendomDanmarks stærkeste stemme er medlemmernes. Derfor kan der i organisationens analyser blive brugt undersøgelser, hvor medlemmer fortroligt kan indberette data eller fx komme med deres vurdering af, hvor branchen er på vej hen. 

Seneste nyt

EjendomDanmark udarbejder løbende en række mindre analyser, der belyser aktuelle tendenser eller problemstillinger i samfundet. Find dem her.

Det sker hos EjendomDanmark

Brug for en unik analyse?

EjendomDanmark kan udarbejde specifikke analyser af ejendomsmarkedet – målrettet lige præcis dine udfordringer.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig her